Skip to main content

Speluitleg

Als je op zoek bent naar een ware topper in het assortiment aan gokkasten zal je zien dat de Heatwave gokkast een direct aanrader zal zijn. Dankzij de goed ingerichte lay-out op deze automaat is spelen namelijk een genot voor iedere casinospeler. Om in te kunnen zetten op de Heatwave gokkast heeft Simbat ervoor gezorgd dat verschillende bedragen als inzet geplaatst kunnen worden. Alle inzetten die je doet zijn geldig op maximaal 6 rollen, die overigens verdeeld zijn in een onderspel en bovenspel. Om het spelen van de Heatwave gokkast interessante te maken en houden is er door de ontwikkelaar gebruik gemaakt van verschillende grafische effecten en geluiden. Tijdens het spelen van Heatwave is het dan ook net of je op een fysiek spel aan het inzetten bent. Dit gevoel wordt direct gegeven door alle knoppen die verlicht zijn en uiteraard de geluiden die je hoor als je de rollen van de Heatwave gokkast laat draaien.

Onderspel Heatwave gokkast
Heatwave gokkastIedere draai die je in het onderspel van de Heatwave gokkast doet zal gedraaid worden met 1 credit op 3 rollen. Dit betekend een inzet van 10 cent per draai, omdat dit de waarde is die voor de credits van deze gokkast ingesteld is. Om te kunnen winnen zal je ervoor moeten zorgen dat de juiste combinaties van symbolen op winlijn zullen verschijnen. Je kunt deze winlijn terugvinden exact in het midden van de 3 rollen van het onderspel. Naast deze rollen kun je zien welke combinaties er gevormd kunnen worden en een prijs op kunnen leveren. De prijzentabel laat namelijk direct zien hoeveel credits je voor een gedraaide combinatie uitgekeerd zal krijgen. Heb je één van de prijzen gewonnen, dan kun je deze uiteraard direct naar de clubmeter zetten. Anderzijds kun je ook gebruik maken van het kop of munt spel, waarbij je de gewonnen op prijs een aantal keer zal kunnen verdubbelen tot een maximum van 200 credits.

Spinnen en winnen
De Spin A Win feature die je bij deze Heatwave gokkast terug kunt vinden is zeer interessant te noemen. Als na het draaien van de rollen dit rad op het rode vakje stopt zullen de gedraaide symbolen op de rollen gaan knipperen. Jij dient op dat moment op de startknop te klikken zodat één symbool op de rollen als winnaar aan kan worden gewezen. Als je dit gedaan hebt zal het net zijn of je een gewone prijs behaald hebt, omdat je hier ook het kop of munt spel weer bij zal kunnen gebruiken. Daarnaast bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om de door jou gewonnen credits weer direct naar de clubmeter te laten zetten.

Bovenspel Heatwave gokkast
Het bovenspel van Heatwave gokkast is direct bereikbaar vanaf je basistegoed, maar slimmer is om vanaf de clubmeter in te gaan zetten. Als je in het bovenspel gaat spelen speel je altijd met minimaal 5 en met maximaal 40 credits per draai. Tijdens het draaien van de rollen kunnen daarbij meerdere combinaties gevormd worden en kunnen er dus ook weer flink wat prijzen gewonnen worden. Gezien het feit dat je aan de slag gaat met een hoge inzet zijn tijdens het bovenspel natuurlijk ook hogere prijzen te winnen. Deze kun je net als bij het onderspel naast de rollen terugvinden in de weergegeven prijzentabel. Als je de rollen aan het draaien bent zijn het bovendien niet alleen reguliere symbolen die de prijzen kunnen verzorgen, maar ook de Heatwave Wild is zeer belangrijk. Als je deze Wild weet te draaien zal je namelijk andere symbolen kunnen vervangen. Met de Heatwave Wild als vervanger kun je dus makkelijker combinaties vormen en zo de prijzen in de wacht slepen. Om te kunnen winnen worden inzetten in het bovenspel altijd geplaatst met een minimum van 50 cent en een maximum van 4 euro per draai.