Skip to main content

Hellraiser gokkast

Als je online gaat gokken op een gokkast wil je natuurlijk wel direct voor een leuke uitdaging komen te staan. Deze uitdaging kun je vinden als je kiest voor een inzet op de Hellraiser gokkast. Met de nodige grafische elementen in dit spel verwerkt is dit namelijk een ware topper in het online gokkasten assortiment. Bovendien wordt de spelbeleving bij inzetten op de gokkast compleet gemaakt door de toegevoegde geluidseffecten, waardoor het net zal zijn of je op een fysiek spel je inzetten aan het plaatsen bent. De indeling van de Hellraiser gokkast is zeer eenvoudig. Er zijn namelijk maar 4 rollen aanwezig, die je aan de onderzijde van het spel kunt winnen. Er kunnen winnende combinaties gevormd worden vanaf de eerste rol van links naar rechts, maar ook van rechts naar links met de start op rol vier.

Speluitleg: Het basisspel Hellraiser gokkast

Wanneer je op de Hellraiser gokkast spelen een inzet wilt gaan plaatsen kun je zelf kiezen welk spel je gaat doen. Je kunt namelijk direct met het basisspel beginnen, maar ook het vervolgspel al meteen gaan draaien vanaf je credits. Als je het basisspel verkiest speel je direct met 1 credit per draai. Deze wordt ingezet als een bedrag van 10 cent. Zoals gezegd kun je tijdens het basisspel beide kansen op je winsten behalen. Om te zien welke combinaties een prijs op kunnen leveren tijdens het spelen van het basisspel is er bij Hellraiser een prijzentabel onder de rollen weergegeven. Vooraf weet je dus exact hoe een winst tot stand zal kunnen komen.

Als je tijdens het spel één van de prijscombinaties hebt weten te draaien kun je Hellraiser gokkastkiezen voor een kop of munt spel om de gewonnen prijs te verdubbelen. Als je de verkeerde keuze maakt tijdens het gokspel ben je uiteraard direct je gewonnen prijs kwijt. Heb je bij een draai niet direct gewonnen? Niet getreurd! Je kunt namelijk gebruik maken van de Hold functie, waardoor je rollen vast kunt zetten om vervolgens nog een draai te doen voor de niet vastgezette rollen.

Spelregels: Het vervolgspel Hellraiser

Tijdens het vervolgspel van deze Hellraiser gokkast kunnen grotere prijzen gewonnen worden, omdat er meer geld als inzet geplaatst zal worden. Bovendien kun je niet winnen op 1 winlijn, maar kunnen combinaties op maar liefst 10 winlijnen tot stand komen. Inzetten kunnen in het vervolgspel geplaatst worden met inzetten van 5, 10 of 20 credits per draai. Dit betekend dat je per draai zal spelen met 50 cent, 1 euro of 2 euro. De prijzen die je tijdens dit vervolgspel kunt behalen zijn uiteraard ook rechtstreeks op de gokkasten terug te vinden. Zo weet je ook voor deze combinaties hoeveel geld er gewonnen kan worden.

Hellraiser gokkast bonus

De bonus die je tijdens het spelen van de Hellraiser gokkast kunt behalen is te starten als je willekeurig op de rollen 3 bellen hebt weten te draaien. Daarbij zullen 2 of 4 duivels verlicht worden, waarna het spel direct begint. Als je tijdens deze bonus 2 of 4 duivels achtereenvolgens in het spel gedraaid worden zal de bonus stoppen. Worden tussentijds wel prijzen gewonnen, dan lichten de duivels weer opnieuw op. Dankzij de bonus van de Hellraiser gokkast kunnen er tot wel duizenden euro’s aan winst op deze populaire gokkast gehaald worden.

Gokkast Hellraiser gratis spelen

Als je deze Hellraiser gokkast nog nooit gespeeld hebt kun je deze ook laden met fun credits. Dit betekend dat je kunt spelen alsof je met echt geld aan de slag bent gegaan zonder dat je het risico loopt om verlies te maken. Je kunt de Hellraiser gokkast gratis spelen voor je plezier, maar ook om jezelf voor te bereiden op het echte spel.